ecorgan telephely 2

 

Az Ecorgan Kft. 1998-ban alapított, magyar tulajdonú vállalkozás. Az első tíz évet a dinamikus növekedés jellemezte. A forgalom 2016-ban meghaladta a 2 milliárd Ft-ot. A vállalat székhelye és legnagyobb telephelye Csongrádon, kihelyezett raktára Budapesten található. Budapesti bemutatótermünkben megtekinthetőek forgalmazott márkáink. Az Ecorgan Kft. fő tevékenysége a konyhai mosogatók, csaptelepek, szelektív hulladéktároló rendszerek, háztartási készülékek és tartozékaik, valamint fa- és bútoripari termékek importja és nagykereskedelme. A konyhatechnikai termékek Németországból, Olaszországból és Törökországból származnak.

Bisnode

Az Ecorgan Kft. az alábbi konyhatechnikai márkák kizárólagos magyarországi képviselője:

BLANCO német márka. A Blanco cég mosogatóival, csaptelepeivel és hulladéktároló rendszereivel, rendkívül modern gyártástechnológiájával és logisztikai rendszerével a világ meghatározó szereplője a mosogató piacon. Az Ecorgan Kft. a konyhai mosogatótálak területén piacvezető Magyarországon. 2009-től a romániai testvérvállalat látja el a BLANCO cég kizárólagos képviseletét Romániában.

A SMEG olasz prémium konyhai készülék márka képviselete. A SMEG a stílust és a technológiát ötvözi a Hollywood-i rendezők által közkedvelt, világhírű építészek és belsőépítészek által tervezett készülékekkel.

Az olasz ELICA páraelszívó márka – Európa legnagyobb páraelszívó gyártója – képviselete. Termékeit a technológiai innováció, az olasz design és a magas hozzáadott érték egyszerre jellemzi.

SILVERLINE török konyhai készülékek márka képviselete – mely kiváló ár-érték arányú termékeivel a magyar páraelszívó piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

A konyhatechnikai piacon szerzett több évtizedes tapasztalatunkra építve elérkezettnek láttuk az időt egy saját márka létrehozására, amely minden tekintetben a hazai igényekhez igazodik. Így született meg az EVIDO. A márka, amely kizárólag olyan termékeket kínál, amire a magyar fogyasztónak szüksége van. Egy EVIDO készülék mindent tud, amit kell, és semmit, ami felesleges. Ennek is köszönhető kíváló ár-érték aránya. 

Konyhatechnika termékkörben összeállított termékválaszték a legkülönfélébb vevői igények – az exkluzív termékektől az ár érzékeny tömegcikkekig – kielégítését teszi lehetővé.

Az Ecorgan Kft. főbb partnerei a barkácsáruház-láncok, a különféle konyhastúdiók, valamint a szakkereskedők. Országos képviseleti hálózatával és több, mint 500 aktív partnerével arra törekszik, hogy vevői minél gyorsabb és jobb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.