Befejeződött a csongrádi telephelyünk bővítése és fejlesztése.

Cégünk – az Ecorgan Kft. – több, mint 10 éve forgalmaz kerti faházakat és más kerti fatermékeket, a hazai piac egyik meghatározó szereplője ezen a területen. Ez a piac jelenleg átalakulóban van.

A legkeresettebb (főleg kisebb méretű, szerszám-tárolásra használt) faházak túlnyomó részét korábban a barkácsáruház-láncok értékesítették. Manapság folyamatosan nő a kiskereskedelmi (nem áruházi) értékesítés részaránya, ezen belül is az internetes értékesítés.

A DAOP 1.1.1./DE-13-2013-0068 pályázati támogatással megvalósult projekt által ezen a területen szeretnénk további piacokat szerezni illetve a részesedésünket bővíteni.

Az eddig importból beszerzett faház modellek egy részét a jövőben saját gyártásba helyezzük. A saját gyártást előgyártott félkész termékekből végezzük.

A hazai gyártás legfőbb mozgatórugója a nagyobb rugalmasság, az egyedi vásárlói igények gyorsabb és pontosabb kielégítésének lehetősége, a jobb szervizháttér biztosítása.

Az alábbi eredményeket várjuk a megvalósult beruházástól:

- - gyorsabb, rugalmasabb kiszolgálás

- - egyedi vevőigények gyorsabb, jobb kielégítése

- - rugalmasabbá válna a készletek tervezése

- - jobb, gyorsabb szerviz szolgáltatás

A projekt keretében egy új, összesen közel 1200 m2-es csarnokot építettünk cégünk meglévő telephelyén, Csongrádon.

A jobb helykihasználás és a használati célszerűség okán az új csarnokot egy meglévő, hasonló méretű raktárcsarnokunkkal egybeépítve valósítottuk meg. A gyártáshoz szükséges gépeket beszereztük és beüzemeltük.

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását az „Ecorgan Kft. Telephely fejlesztése Raktárcsarnok bővítése üzemcsarnokkal és gépbeszerzéssel” című projektünkhöz. A támogatás összege: 41,58 millió Ft.

https://www.palyazat.gov.hu/

ecorgan telephely fejlesztes

Hírek, akciók

 • Bemutatótermünk elköltözik!

  Bemutatótermünk elköltözik!

  Új bemutatótermünk hamarosan megnyílik!Címünk: 1095 Budapest, Gyáli út 38.   Leendő bemutatótermünkön még folynak a munkálatok, így a költözés ideje alatt Read More
 • Bisnode tanúsítvány

  Bisnode tanúsítvány

  A Bisnode Tanúsítvány Európa legelterjedtebb cégminősítő szolgáltatása melyet csak a pénzügyileg stabil, alacsony üzleti kockázatú cégek nyerhetnek el.  Az Ecorgan Read More
 • Új akciós kiadvány!

  Új akciós kiadvány!

  2019. szeptember 1-től új konyhatechnikai akciós kiadványokkal jelentkezünk, egyidejűleg a korábban kiadott akciós kiadványok és árjegyzékeik hatályukat vesztik.  Amennyiben az akciós Read More
 • Szezonvégi Böngészős kiárusítás!

  Szezonvégi Böngészős kiárusítás!

  Tekintse meg a szezonvégi böngészős kiárusításunkat a képre kattintva!     Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • Egyéb termékek

  Egyéb termékek

  Az Ecorgan Kft. főbb partnerei a barkácsáruház-láncok, a különféle konyhastúdiók, szakkereskedők. Országos képviseleti hálózatával és több, mint 500 aktív partnerével arra törekszik, hogy vevői minél Read More
 • 1

Kapcsolat: Ecorgan Kft.
6640 Csongrád, Attila u. 32.
Tel: +36 63 570-880
Fax: +36 63 570-890
E-mail: kozpont@ecorgan.hu

Ecorgan Mintabolt Bp.
Jelenleg költözés miatt zárva tart.
Kollégánk ez idő alatt is rendelkezésre áll:
Tel.: +36 30 486 23 03
E-mail: bpmintabolt@ecorgan.hu

Termékeink megtekinthetők viszonteladó partnereinknél

Mintabolt nyitvatartási ideje: 
Jelenleg költözés miatt zárva tart.