ecorgan telephely 2

 

Az Ecorgan Kft. 1998-ban alapított, magyar tulajdonú vállalkozás. Az első tíz évet a dinamikus növekedés jellemezte. A forgalom 2016-ban meghaladta a 2 milliárd Ft-ot. A vállalat székhelye és legnagyobb telephelye Csongrádon, kihelyezett raktára Budapesten található. Budapesti bemutatótermünkben megtekinthetőek forgalmazott márkáink. Az Ecorgan Kft. fő tevékenysége a konyhai mosogatók, csaptelepek, szelektív hulladéktároló rendszerek, háztartási készülékek és tartozékaik, valamint fa- és bútoripari termékek importja és nagykereskedelme. A konyhatechnikai termékek Németországból, Olaszországból és Törökországból, a faházak Romániából (Székelyföldről), a bútorok főként magyarországi gyártóktól származnak.

Bisnode

Az Ecorgan Kft. az alábbi konyhatechnikai márkák kizárólagos magyarországi képviselője:

BLANCO német márka. A Blanco cég mosogatóival, csaptelepeivel és hulladéktároló rendszereivel, rendkívül modern gyártástechnológiájával és logisztikai rendszerével a világ meghatározó szereplője a mosogató piacon. Az Ecorgan Kft. a konyhai mosogatótálak területén piacvezető Magyarországon. 2009-től a romániai testvérvállalat látja el a BLANCO cég kizárólagos képviseletét Romániában.

A SMEG olasz prémium konyhai készülék márka képviselete. A SMEG a stílust és a technológiát ötvözi a Hollywood-i rendezők által közkedvelt, világhírű építészek és belsőépítészek által tervezett készülékekkel.

Az olasz ELICA páraelszívó márka – Európa legnagyobb páraelszívó gyártója – képviselete. Termékeit a technológiai innováció, az olasz design és a magas hozzáadott érték egyszerre jellemzi.

SILVERLINE török konyhai készülékek márka képviselete – mely kiváló ár-érték arányú termékeivel a magyar páraelszívó piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

A konyhatechnikai piacon szerzett több évtizedes tapasztalatunkra építve elérkezettnek láttuk az időt egy saját márka létrehozására, amely minden tekintetben a hazai igényekhez igazodik. Így született meg az EVIDO. A márka, amely kizárólag olyan termékeket kínál, amire a magyar fogyasztónak szüksége van. Egy EVIDO készülék mindent tud, amit kell, és semmit, ami felesleges. Ennek is köszönhető kíváló ár-érték aránya. 

Konyhatechnika termékkörben összeállított termékválaszték a legkülönfélébb vevői igények – az exkluzív termékektől az ár érzékeny tömegcikkekig – kielégítését teszi lehetővé. További termékeit képezik a Székelyföldön gyártott jellegzetes faházak és egyéb fa termékek, valamint az elsősorban hazai gyártóktól származó elemes konyha,- és fürdőszobabútorok.

Az Ecorgan Kft. főbb partnerei a barkácsáruház-láncok, a különféle konyhastúdiók, valamint a szakkereskedők. Országos képviseleti hálózatával és több, mint 500 aktív partnerével arra törekszik, hogy vevői minél gyorsabb és jobb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

Partnereink jól tudják, hogy az általunk forgalmazott termékekért minden esetben felelősséget vállalunk. Így természetesen teljes körű garanciát és szervizhálózatot biztosítunk az EVIDO-hoz is. Mit jelent mindez Önnek? Többet, mint egyszerűen biztonságot: hosszú távú,100%-os ECORGAN-garanciát!

 

Továbblépés az Evido márkaoldalra......

Továbblépés a Kiegészítő termékek katalógushoz....

A márka, amely kizárólag olyan termékeket kínál, amire a magyar fogyasztónak szüksége van. Egy EVIDO készülék mindent tud, amit kell, és semmit, ami felesleges. Ennek is köszönhető kiváló ár-érték aránya.

 

Továbblépés az Evido márkaoldalra......

Továbblépés a Kiegészítő termékek katalógushoz....

A Silverline választékában megtalálhatóak még mikrohullámú sütők, hűtőszekrények, főzőlapok, mosogatógépek, és egyéb kiegészítők is, hogy a konyhája tökéletes harmóniában legyen.

 

 DSC7591 

 

Továbblépés a Silverline márkaoldalra.....

Továbblépés a Silverline katalógushoz és árjegyzékhez....

 • Nyaralóházak

  Ma már egyre gyakoribb, hogy üdülő telkünkön a természettel tökéletes harmóniát megtestesítő faházakból alakítjuk ki nyaralónkat. A több helyiséges, boronafalas nyaralóházak 40 mm-es falvastagsággal rendelkeznek.
 • 1
Tovább
 • Garázsok, autóbeállók

   Autóbeállóink egy- illetve kétállásos változatban kaphatók. 986223 Autóbeálló 1 állásos 268x400 cm  986467 Autóbeálló 2 állásos 527x400 cm  986482 Autóbeálló 1 állásos íves oszloppal  
 • 1
Tovább
 • Egyéb kerti fa termékek

  A kerti fatermék választékunkban megtalálhatók a különböző homokozók, kerti WC-k, valamint különböző méretű hobbi bakok is. 986143 Kerti WC  Homokozók   Hobbi bakok
 • 1
Tovább
 • Egyéb termékek

  Az Ecorgan Kft. főbb partnerei a barkácsáruház-láncok, a különféle konyhastúdiók, szakkereskedők. Országos képviseleti hálózatával és több, mint 500 aktív partnerével arra törekszik, hogy vevői minél
 • 1
Tovább
 • Hétvégi házak

  A kikapcsolódni, természetbe megpihenni vágyók számára tökéletes megoldást nyújtanak a széles méretválasztékkal rendelkező hétvégi faházak. Többféle külső kialakításra van lehetőség a nyílászárók elhelyezését illetően. A
 • 1
Tovább
 • Kerti kisházak

  14-16 mm-es falvastagságú panel szerkezű kis házak, valamint 19 mm-es boronafal szerkezetű szerszámtárolók kiválóan alkalmasak hobbi kertekbe, illetve kertes házak udvarába. A kerti kisházak széles
 • 1
Tovább