Az ELICA cégcsoport nyolc gyára található meg világszerte (Olaszország, Lengyelország, Németország, Mexikó, Kína, India).

Ezekben a gyárakban 3600 dolgozó által több mint 19 millió páraelszívó és páraelszívó motor készül évente. Az ELICA a páraelszívókban használt motorok egyik legnagyobb gyártója.

Az elmúlt közel 40 évben 53 millió család választotta az ELICA elszívóit.

Ebben a kiváló minőség és teljesítmény, a számos szabadalmazott innováció mellett nagy szerepet játszott a széles választék és a szemet gyönyörködtető design is.

Tekintse meg az Elica legújabb választékát az Elica honlapján.

Az akciós szórólapot itt is letöltheti

A legújabb Elica katalógust itt is letöltheti

Az Elica teljes árjegyzéket itt is letöltheti

NikolaTesla

Az Elica termékek kiváló funkcionalitásuk mellett az olasz design gyöngyszemei. A legkiválóbb belsőépítészek, tervezők és művészek folyamatos munkájának eredménye, hogy az Elica páraelszívók az otthonnak egyéniséget, egyediséget kölcsönöznek. Korunk design-irányzatai fellelhetők az Elica páraelszívók különféle színekben, formákban, felületekkel és anyagokkal elérhető változataiban. 

 

Nuage laterale

 

Továbblépés az Elica angol nyelvű márkaoldalára....

Továbblépés az Elica katalógusokhoz....

A levegő az a tér, ahol létezünk. Ez az üresnek tűnő tér közvetíti számunkra a környezetet kellemessé tevő hatásokat, illatokat, érzelmeket és az együttlét örömét. A páraelszívó, melyet eredetileg a főzés során keletkező füst, kellemetlen illatok, pára életterünkből való eltávolítására terveztek, ma már kiváló minőségű megvilágítással emeli ki a főzőhelyet, a lehető legtisztább látványt biztosítva az ételek és a főzési folyamat számára. Az ELICA páraelszívói a tiszta levegő szabadságát hozzák otthonunkba.

 

Interstellar AS 2016

 

Továbblépés az Elica angol nyelvű márkaoldalára....

Továbblépés az Elica katalógusokhoz....

Az Elica páraelszívók között megtalálhatók a falra szerelhető, sarok, a szekrénybe építhető, a függesztett, a sziget és a szabadon álló páraelszívók széles választéka. A legtöbb típus több beépítési móddal is kapható, illetve a hasznos kiegészítőknek köszönhetően több – légkivezetéses vagy keringetéses – üzemmódban is működtethető. Számos típus külső motoros változattal is rendelkezik. Az Elica elszívóit – a folyamatos innovációnak, technológiai, ergonómiai fejlesztéseknek köszönhetően – az elmúlt közel 40 évben 53 millió család választotta világszerte.

 

NikolaTesla Generale versione Top Copia

 

 

Továbblépés az Elica angol nyelvű márkaoldalára....

Továbblépés az Elica katalógusokhoz....

Az 1970-ben Ermanno Casoli által alapított vállalatcsoport Fabriano-ban található olaszországi központjával, 6 európai és 3 tengeren túli gyárával, több mint 3000 dolgozójával Európa legnagyobb, és világviszonylatban is megkerülhetetlen szereplője a páraelszívók piacának. Az Elica elszívói a „Made in Italy” fémjelzésükkel és valódi tökéletességükkel testesítik meg az otthon családias hangulatát.

 

Elica

  

Továbblépés az Elica angol nyelvű márkaoldalára...

Továbblépés az Elica katalógusokhoz...

 • Elica márka

  Elica márka

  Az 1970-ben Ermanno Casoli által alapított vállalatcsoport Fabriano-ban található olaszországi központjával, 6 európai és 3 tengeren túli gyárával, több mint 3000 dolgozójával Európa legnagyobb, és Read More
 • 1
 • Design vonalak

  Design vonalak

  Az Elica termékek kiváló funkcionalitásuk mellett az olasz design gyöngyszemei. A legkiválóbb belsőépítészek, tervezők és művészek folyamatos munkájának eredménye, hogy az Elica páraelszívók az otthonnak Read More
 • 1
 • A páraelszívó

  A páraelszívó

  A levegő az a tér, ahol létezünk. Ez az üresnek tűnő tér közvetíti számunkra a környezetet kellemessé tevő hatásokat, illatokat, érzelmeket és az együttlét örömét. Read More
 • 1
 • Termékek

  Termékek

  Az Elica páraelszívók között megtalálhatók a falra szerelhető, sarok, a szekrénybe építhető, a függesztett, a sziget és a szabadon álló páraelszívók széles választéka. A legtöbb Read More
 • 1